Štupel Fest sa opätovne uskutoční v bratislavskom Majestic Music Clube na Karpatskej ulici 18. apríla, pričom výťažok z predaja vstupeniek poputuje deťom s ťažkým zdravotným postihnutím. Podujatie podporia aj kapely Horkýže Slíže a Karpina.

Pred rokom sa po prvý raz predstavil bratislavskému publiku benefičný koncert s názvom Štupel Fest. Bol venovaný trom zdravotne ťažko postihnutým deťom, ktorých liečba je extrémne finančne náročná. V rámci prvého ročníka sa podarilo cez predaj lístkov vyzbierať 3010 eur, ktoré boli následne prerozdelené medzi vybrané deti a to Sabínku, Mareka a Filipka. Výťažok z druhého ročníka Štupel Festu, bude tento raz rozdelený medzi štyri deti s ťažkým zdravotným postihnutím - Miu, Tamarku, Dominika a Edka. 

Hlavnými lákadlami programu Štupel Festu sú slovenská formácia Horkýže Slíže a skupina Karpina, ktorej skladby pozná každý priaznivec punk rocku. Najdlhšie účinkujúcou kapelou bude jedna z legiend českého punk rocku Plexis, ktorej vznik sa datuje od roku 1984. Na pódiu sa opäť predstaví aj buranpunkové kvarteto Gulerváč, ktoré prídu podporiť, tak ako minulý rok, hostia zvučných mien pohybujúci sa vo vodách punk rocku, metalu a rock and rollu. Päticu účinkujúcich na benefičnom Štupel Feste uzatvára pomerne nová punk-rock'n'rollová skupina Partyzáni.

Novinkou v druhom ročníku Štupel Festu bude afterparty, kde do ranných hodín budú prítomných zabávať známy DJs Rafl a Bábika. Vstupenky na benefičný koncert sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Vstupenky:  


Zdroj: Predpredaj
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Karpina