Známa modelka a hviezda pánskych časopisov Eva Cifrová si pripravila šteklivé prekvapenie pre speváka Davida Coverdalea, ktorý už v nedeľu 16. júna vystúpi so svojou skupinou Whitesnake v bratislavskej NTC aréne. Spevák ešte netuší, že dostane špeciálny obraz, ktorý Eva nafotila len pre neho. Vy si ho môžete pozrieť už dnes.

"Mám rada dobrú hudbu a tento koncert organizujú moji kamaráti z agentúry Vagaboond. Chceme prekvapiť skupinu Whitesnake a hlavne samotného speváka Davida Coverdalea," hovorí modelka. Šteklivá fotografia vznikla pred pár dňami a je úplne exkluzívna. Je na nej napísaný aj odkaz pre speváka: "Ďakujem za vzrušujúcu šou, Dave!"

Keďže rocková hudba a krásne ženy patria k sebe, na koncerte určite nebudú chýbať ani ďalšie krásne Slovenky. Spevák Whitesnake David Coverdale lichotí ženám vo svojich pesničkách a nejedna z nich skončila v jeho posteli. Na bratislavskom koncerte odohrá skupina, ktorá predala milióny albumov po celom svete, aj svoju najväčšiu baladu Is This Love. Prečítajte si o kultovej piesni viac


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček za agentúru Vagaboond.

Foto: Rastislav Brezovský

Súvisiaci interpreti: Whitesnake