Americká speváčka Kelly Clarkson nazvala svoj očakávaný album Piece By Piece. 32-ročná interpretka potvrdila v Elvis Duran and the Morning Show, že jej siedma nahrávka by mala s najväčšou pravdepodobnosťou vyjsť v prvý marcový týždeň. Rodáčka z Texasu plánuje novinku podporiť počas letného turné.

Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol zároveň zverejnila prvý singel z albumu s názvom Heartbeat Song. Speváčka predtým už avizovala, že štúdiovka bude obsahovať aj duet s niekým, s kým už v minulosti nahrávala. Do úvahy tak pripadajú napríklad Jeff Beck, Justin Guarini, Blake Shelton, Tamyra Gray, Kara DioGuardi či Robbie Williams.


Kelly Clarkson zatiaľ vydala šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. 

Zdroj: SITA
Foto: Kellyclarkson.com

Súvisiaci interpreti: Kelly Clarkson