Na Slovensko sa po niekoľkých rokoch vracajú bratia Vincent a Daniel Cavanaghovci, zakladatelia a poprední členovia legendárnej kapely Anathema. Tentokrát prídu s jedinečným akustickým koncertom, ktorý bude zahŕňať nové piesne, ale aj nesmrteľné hity ich domovskej kapely. V Bratislave vystúpia už 10. júla.

Anathema pôsobí na hudobnej scéne už 27 rokov a mnohí fanúšikovia ju spolu s kapelami Paradise Lost či My Dying Bride označujú za priekopníkov európskeho doom metalu. Prvé nahrávky a albumy sa niesli práve v znamení tohto žánra, no od roku 1996, kedy kapela vydala kultový album Eternity zmenila svoje hudobné smerovanie a začala do svojej tvorby výrazným spôsobom vnášať prvky atmosferického a progresívneho rocku.

Albumy ako Alternative 4, Judgement, A Fine Day to Exit, A Natural Disaster, We're Here Because We're Here, ako aj posledný album, ktorý vyšiel tento rok pod názvom The Optimist, sú toho dôkazom. Hity ako Fragile Dreams, One Last Good Bye, Flying, Forgotten Hopes a mnohé ďalšie v podaní Vincenta a Daniela v akustickom prevedení sľubujú nezabudnuteľný a silný emocionálny zážitok.

Vstupenky na koncert Anathema acoustic show, ktorý sa uskutoční v bratislavskom klube Randal v pondelok 10. júlakúpite exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zdroj: PR
Foto: Caroline Traitler - Anathema.ws

Súvisiaci interpreti: Anathema