Americká metalová formácia Anthrax, ktorá patrí popri Megadeth, Metallice a Slayer medzi slávnu thrashmetalovú štvorku, sa 3. decembra predstaví naživo v Prahe. Dejiskom jej vystúpenia bude Lucerna Music Bar. Portál iDnes.cz o tom informoval Michal Rejzek z usporiadateľskej agentúry D Smack U.

Skupina Anthrax pôsobí na scéne od roku 1981, teda viac ako 30 rokov. Za ten čas vydala 10 štúdiových albumov, zatiaľ posledný má názov Worship Music (2011). Kapela v roku 1991 zaujala aj spoločnou skladbou Bring The Noise s hip-hopovými Public Enemy.

Jediným zakladajúcim členom, ktorý v skupine pôsobí od roku 1981, je gitarista Scott Ian. Zostavu v súčasnosti dopĺňajú: Charlie Benante (bicie nástroje, perkusie), Frank Bello (basgitara, vokály), Joey Belladonna (spev) a Rob Caggiano (gitara).

Vstupenky na pražský koncert sa už predávajú v sieťach Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 663 českých korún (v prepočte približne 26,30 eura). V pokladni Lucerna Music Baru budú lístky stáť 590 korún (23,30 eura). 
 Informácie zverejnila webová stránka idnes.cz.

Zdroj: SITA
Foto: Anthrax.com

Súvisiaci interpreti: Anthrax