Americká rocková kapela Papa Roach zverejnila ďalšie video z príprav nového albumu. Objavil sa v ňom aj líder formácie Jacoby Shaddix, ktorý spieva či rapuje vonku pri stole. Na zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý muzikanti plánujú vydať v máji, budú hosťovať rapper Machine Gun Kelly a speváčka Skylar Grey.

Skupina nahrávala počin v štúdiu Steakhouse v losangeleskej štvrti North Hollywood spolu s Nicholasom 'Rasom' Furlongom a Colinom 'Docom' Brittainom. Formácia už zo štúdiovky predstavila skladby HelpCrooked Teeth.  


Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. V kapele pôsobia aj Jerry Horton (gitara), Tobin Esperance (basgitara) a Tony Palermo (bicie). Na konte majú nahrávky ako napríklad Old Friends from Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away with Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012) a F.E.A.R. (2015). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away with Murder, Scars alebo Forever. 

Zdroj: SITA
Foto: Skalar Entertainment PR

Súvisiaci interpreti: Papa Roach