Veľa tancujúcich ľudí, prestrihy na staré videoklipy Michaela Jacksona či usmievavú tvár Justina Timberlakea. Aj takto odfláknuto vyzerá nový videoklip z dielne tvorcov druhého posmrtného albumu Kráľa popu. Skladba spred niekoľkých dekád sa však v novom šate pozitívnou náladou pokojne vyrovná aj aktuálnemu megahitu Happy.

Tanečné kreácie, ktoré vyvolali hystériu - práve tie otvárajú nový posmrtný videoklip Kráľa popu. Vizuál k skladbe Love Never Felt So Good obsahuje množstvo mladých ľudí, pravdepodobne fanúšikov, ktorí si prišli zatancovať na jeho najznámejšie hity. Kopírujú tak pohyby z Billie Jean, Smooth Criminal alebo Beat It. Samozrejme, nesmú chýbať kultové choreografie pri turniketoch či na blikajúcom chodníku. Nič viac, nič menej. 

videoklip Love Never Felt So Good Zdroj: Youtube

Chytľavá skladba, ktorá by, ak by bol Jackson živý a vo forme, s prehľadom zatienila aj singel Happy od Pharrella Williamsa, je súčasťou osemtrackovej nahrávky Xscape. Tá je kolekciou zremastrovaných demonahrávok Michaela Jacksona z rokov 80-tych a 90-tych s úplne novými produkciami od Timbalanda, Rodneyho Jerkinsa, dua Stargate či Jerome "J-Roc" Harmona.

Štvorminútová snímka, v ktorej sa vyskytuje aj autor hitu Mirrors a koproducent videoklipu Justin Timberlake, vznikla k bonusovej verzii skladby. Tú je možné nájsť až na deluxe edícii spolu s pôvodným znením všetkých ôsmich skladieb.


Bližšie sa na nahrávku Xscape pozrieme v pripravovanej recenzii. Medzitým si ju vypočujte na Deezeri.  

Autor: Marek Majzon (zdroj: SITA)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake, Michael Jackson