Americká speváčka Kelly Clarkson zverejnila videoklip k svadobnej piesni Tie It Up, ktorú vydala pred necelými dvoma mesiacmi. Vo videu speváčka vystupuje na svadobnej hostine a v jeho závere sa jej podarí chytiť aj kyticu.

Okrem toho v klipe účinkuje aj viacero párov hovoriacich si manželské sľuby, pričom sa objavujú aj svadobné fotografie, ktoré speváčke poslali fanúšikovia. Tridsaťjedenročná Clarkson je od decembra 2012 zasnúbená so synom svojho manažéra Brandonom Blackstockom. Ten ju o ruku požiadal po necelom roku randenia.


Kelly Clarkson od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala päť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009) a Stronger (2011), pričom všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na svojom konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012).

K jej najznámejším singlom patria skladby A Moment Like This, Miss Independent, Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, Because of You, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). Je držiteľkou dvoch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 25 miliónov albumov.

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com)
Foto: Kellyclarkson.com

Súvisiaci interpreti: Kelly Clarkson