Česká dievčenská "kapela" 5Angels tento týždeň zverejnila videoklip k dva roky starému stále-nie-hitu World Domination. Natáčal sa v Londýne kompletne v britskej produkcii a manažment kapely dúfa, že sa im s ním podarí preraziť na medzinárodnej scéne.

Nakrúcania na jednom z londýnskych letísk sa zúčastnilo takmer 200 tancujúcich komparzistov a kulisu tvorí obrovské lietadlo. To všetko má zrejme odpútať pozornosť od samotnej skladby, ktorá síce vznikla už v roku 2011 (možno aj skôr), no stále ani zďaleka nedosiahla na cieľ uvedený v jej názve (World Domination = ovládnutie sveta). Zatiaľ sa im zjavne nepodarilo dobyť ani len Českú republiku. Na Youtube sú pod klipom prevažne negatívne reakcie a o anglický komentár tam ani nezakopnete.

Ľudia v pozadí pôvodne detského, no aktuálne už skôr tínedžerského projektu 5Angels, stihli od vydania prvej verzie skladby dokonca aj obmeniť zostavu. Tú v súčasnosti, súdiac podľa videoklipu, tvorí jedna spievajúca dievčina a 4x tancujúce "křoví". Vysokonákladový klip sa podľa manažmentu skupiny objaví vo vysielaní hudobných televízií Viva a MTV a ako informuje Bravoweb (ehm), k medzinárodnému úspechu by malo prispieť aj predskakovanie "na turné jedného britského boybandu". Koncom roka by im s podporou Sony Music mal vyjsť album, ktorý sa chystajú predstaviť aj na Slovensku. 

Upozornenie: Videoklip nie je vhodný pre osoby staršie ako 18 rokov. Alebo radšej 11.


Text: Hudba.sk
Foto: 5Angels

Súvisiaci interpreti: 5 angels