Amerického rapera Lil Wayna v stredu opäť prijali do nemocnice po tom, ako dostal ďalší záchvat. Podľa portálu TMZ.com bol jeho stav kritický, lekári ho držali v umelom spánku a dýchali za neho prístroje. Neskôr webstránka priniesla správu o tom, že sa už cíti lepšie.

Waynov kamarát Mack Maine však prostredníctvom Twitteru informácie o raperovom vážnom stave poprel a verejnosti odporučil, aby "neverila hlúpostiam o kómach a hadičkách na dýchanie."

Tridsaťročný Lil Wayne sa vraj k hospitalizácii vyjadrí prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia. Zatiaľ sa objavil na jeho Facebooku a Twitteri len krátky oznam, že je v poriadku a ďakuje fanúšikom za modlitby.

Waynea najskôr po opakovaných záchvatoch hospitalizovali v utorok, no už v stredu ho z Cedars-Sinai Hospital pustili domov. O niekoľko hodín však dostal ďalší záchvat a do nemocnice znovu putoval po tom, ako ho jeden z jeho osobných strážcov našiel v bezvedomí ležať na zemi. V tele mal vraj veľké množstvo kodeínu a lekári mu trikrát vypláchli žalúdok.

Rodák z New Orleans mal podobné zdravotné problémy už vlani v októbri, keď jeho lietadlo muselo núdzovo pristáť v Texase. Vtedy boli príčinou záchvatu migréna a dehydratácia. Lekári mu následne predpísali lieky a odporučili piť veľa vody.

Informácie zverejnili webstránky www.tmz.com a www.people.com.

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/LilWayne

Súvisiaci interpreti: Lil Wayne