Niežeby to nebolo možné. Po videách, v ktorých zastrelila muža, hrala sa so sado-maso pomôckami alebo ako naposledy, predvádzala sa ako lacná kurtizána, by už nikoho zrútenie barbadoskej speváčky neprekvapilo. Zatiaľ sa však zbláznila iba vo videu k novému singlu What Now.

Televízory s prerušovaným obrazom speváčky Rihanny v čiernych dlhých šatách alebo stará biela izba, nočná košeľa rovnakej farby a pomätený výraz tváre. Takto si predstavujú vizuál k textu piesne What Now režiséri Jeff Nicholas, Jonathan Craven a Darren Craig.

Rihanna vo videoklipe What Now Zdroj: Youtube

Hlavná hrdinka krátkeho filmu si však myslí, že klip je viac strašidelný než psychologický. "Je to až desivé. Všetci zrejme očakávajú video, v ktorom sa rozpráva nejaký príbeh lásky, niečo pekné a jemné. Toto je pekné a svojím spôsobom aj jemné, ale zároveň skutočne trochu šialené," povedala Rihanna o svojom videoklipe, ktorý je už k šiestemu singlu z minuloročného albumu Unapologetic

Skladba je o zmätku v hlave po vzťahu, ktorý nevyšiel. Rihannino zvíjanie sa v psychických kŕčoch, sedenie v kúte a hompáľanie sa teda zapadajú do koncepcie a dokonale zvýrazňujú emócie skladby. 


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna