Slovenské speváčky Daniela a Veronika Nízlové známe ako TWiiNS zabodovali s najnovším singlom v japonskej R&B iTunes chart. Pieseň Hey Boy! (Why Do I Bother?) od producenta menom Montage, v ktorej hosťujú spoločne so Seanom Paulom, sa v pondelok v spomínanej hitparáde umiestnila na prvej priečke.

"Je to obrovský úspech. Máme z toho veľkú radosť. Naposledy sme sa vpredu ocitli pred dvoma rokmi s pesničkou One Night Stand, ktorú sme naspievali s Flo Ridom. To bolo v japonskej Dance iTunes chart a vtedy sme aj tak skončili ako druhé - predbehol nás Calvin Harris so svojou skladbou Summer. O to väčšiu radosť máme teraz," priznali známe dvojičky v rozhovore pre agentúru SITA.

Ako ďalej dodali, s novinkou majú podobné ambície aj v ďalších krajinách. "Zatiaľ pesnička vyšla len u nás a v Japonsku, chceli by sme ju však vypustiť aj do Škandinávie a nemecky hovoriacich krajín," prezradila Daniela Nízlová. Za úspech u japonských fanúšikov sú však obe veľmi vďačné. "Keď som bola v Japonsku, tak som tam stretla neskutočne srdečných ľudí, ktorí milujú hudbu. Japonsko je zároveň druhým najväčším hudobným trhom na svete, takže si ich priazeň nesmierne vážime."

Daniela tiež prezradila, že so sestrou už pracuje na ďalších pesničkách: "Robíme teraz na troch nových veciach, jednu plánujeme vydať na jar, ďalšiu v lete a pripravujeme aj niečo slovenské." Okrem spomenutých zahraničných hviezd majú dvojičky na konte aj spoluprácu so Snoop Doggom, na Slovensku nahrali spoločnú skladbu napríklad s Mirom Jarošom. Zaujímavosťou je, že so Seanom Paulom sa pri spolupráci na skladbe Hey Boy! (Why Do I Bother?) ani osobne nestretli.

Pozrite si videoklip k skladbe, ktorá zaujala v Japonsku:


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/TWiiNSmusic

Súvisiaci interpreti: Sean Paul