Keď mladý slovenský raper Rakby nahral odpoveď na Rytmusovu kritiku v podobe videa Čau Paťo, mnohých si okrem odvahy získal aj svojím zmyslom pre humor a nadhľadom. Ten mu nechýba ani v novom videu z minuloročného albumu Fresh. Venoval ho všetkým mužom, ktorí sú pod papučou.

Rakby vo videoklipe stavil na sexepíl tanečnej skupiny Ladylicious, s pomocou ktorej dráždi "utláčaných" mužov. "Od začiatku som cítil, že tento song je výnimočný a vedel som, že musí mať silný vizuál. Dal som teda postaviť v ateliéri špeciálnu scénu, pozval najlepšiu tanečnú skupinu u nás a pripravili sme podľa mňa absolútne jedinečný 'neslovenský' videoklip," hovorí Rakby, ktorého nové video začína i končí absolútne nejedinečnými a typicky slovenskými seriálovými scénkami.

Rakby - nakrúcanie videoklipu Pod papučou Zdroj: Michal Petrík

Ako dodáva, podobu videoklipu nosil v hlave už nejaký čas. "Vždy som chcel mať takýto videoklip, asi som čakal už len na správnu skladbu a Pod papučou ňou rozhodne je. Nebudem klamať, stálo to kopu peňazí, ale z výsledku som nadšený a verím, že aj ľudia ho ocenia," doplnil.

Zaujímavosťou je, že jedna z členiek Ladylicious je jeho partnerkou, no ako sám tvrdí, pod papuču ho nedostane. "Skladbu som napísal všetkým tým kamošom, ktorí nemôžu chodiť s chalanmi von, lebo im to ženy, frajerky zakazujú. Myslím, že každý si tam nájde niečo zo svojho života. Ja s tým problém nemám, preto si môžem dovoliť ostatných takto provokovať," smeje sa Rakby.

TIP: Rakbyho úlet v novom klipe: Pozrite sa, s kým skončil v posteli!
 

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér Michal Šefčík. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Rakby