Najnovší videoklip speváčky Rity Ory, ktorú si celkom legitímne môžete pomýliť s Rihannou, prináša veľa pikantných scén so spevákom Chrisom Brownom. Grázel amerického šoubiznisu tak vypomáha Britke s kosovskými koreňmi preraziť aj v zámorí.

Spolupráca medzi najslávnejšou kópiou speváčky Rihanny a jej expriateľom s názvom Body On Me už má aj svoje videospracovanie. V hudobnej snímke sa Rita Ora a Chris Brown tvária, že sú susedia. Stačí jedna jazda výťahom s každému z nás dôverne známym pozeraním do zeme alebo letmým pohľadom na protistojaceho a fantázia stratí všetky svoje medze. Divák je totiž svedkom lascívnych predstáv oboch speváckych hviezd. 

Videoklip vznikol pod režisérskou taktovkou Colina Tilleyho (Keri Hilson ft. Nelly - Lose Control) a opäť raz môžu niektorí poslucháči nadobudnúť pocit, že Ora v sebe zosobňuje hneď niekoľko iných speváčok. V klipe sú totiž aj scény toho, ako sa nahá speváčka odieva do britskej vlajky, čo je v americkej obdobe dôverne známe práve u Rihanny či Lany Del Rey. Navyše vlajka nemá v rámci príbehu ani svoje opodstatnenie, takže jediným účelom, ktorému slúži, musí byť propagácia svojej národnosti "za Veľkou mlákou". Videoklip totiž predstavuje debut mladej interpretky na americkom trhu.

Melodramatická a nedôveryhodnou romantikou presýtená skladba je po I Will Never Let You Down a Poison tretím kúskom z chystanej druhej štúdiovky, ktorú plánuje Ora vydať v novembri tohto roka. Okrem Browna sa na nej podieľali Ed Sheeran, Prince, Diplo a producent Dr. Luke.

Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube 

Súvisiaci interpreti: Chris Brown, Rita Ora