Americký spevák Marilyn Manson zanechal v hotelovej izbe kuriózny neporiadok. Štyridsaťštyriročný hudobník býval v hoteli počas nakrúcania televíznej šou Eastbound And Down, v ktorej bude účinkovať.

Tvorca seriálu Danny McBride sa vyjadril, že Manson bol počas nakrúcania veľmi zdvorilý a slušný a preto ho prekvapilo, keď mu zavolal manažér hotela, v ktorom hudobník býval. "Povedali mi, že nejaká pani našla v izbe na strope pizzu, všade bola akási červená tekutina, rozbité sklo a tiež aj erotické pomôcky, ale neopísala, o aké pomôcky presne išlo," vysvetlil McBride.

Marilyn Manson sa narodil ako Brian Hugh Warner 5. januára 1969 v meste Canten v americkom štáte Ohio. Svoje umelecké meno si zostavil z mien dvoch slávnych osobností - krstné má podľa herečky Marilyn Monroe a priezvisko si zvolil podľa sériového vraha Charlesa Mansona. Jeho rovnomenná skupina má na konte osem štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú štúdiovku Born Villain vydali minulý rok. Tento rok prekvapil spoluprácou s Avril Lavigne, ktorá sa objaví na jej pripravovanom piatom albume.

Ako herec Manson debutoval v roku 1997 v mysterióznej snímke Lost Highway Davida Lyncha. Odvtedy sa objavil v menších úlohách viacerých filmov, napríklad Diabolská hra (1999), Party Monster (2003) alebo Obeť: Lovec krvi (2007). Okrem toho približne od roku 2004 pracuje na svojom režisérskom filmovom debute Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll.

Zdroj: SITA (Gigwise.com, archív)
Foto: Lindsay Usich - Marilynmanson.com

Súvisiaci interpreti: Marilyn Manson