V nedávnom rozhovore pre bulvárny portál TMZ.com americký raper a producent Timbaland naznačil, že by mohol s Justinom Timberlakeom nahrať country album. K tomuto vyhláseniu ho inšpiroval hlavne úspech skladby Drink You Away, ktorá pochádza z Timberlakeovej ostatnej štúdiovky The 20/20 Experience 2 of 2.

"Drink You Away bola urobená pre The 20/20 Experience (2 of 2, pozn. red., recenzia). Teraz sa ukazuje ako jedna z najväčších piesní," povedal Timbaland ako producent zatiaľ poslednej štúdiovky Justina Timberlakea pre americký bulvárny portál TMZ.com. Keď ten načrtol otázku, či sa dvojica chystá pracovať na albume, ktorý by sa niesol v podobnom duchu, interpret skladby Morning After Dark odpovedal: "Prečo nie? Obaja sme country. On je z Tennessee, ja z Virginie, je len správne vyťažiť z niečoho, v čom sme vyrastali."

Dôkazom, že pieseň je pre poslucháčov za "Veľkou mlákou" naozaj magnetická, je aj rebríček Billboard 200. Drink You Away sa okamžite dostala na vrchol hitparády, a to len vďaka duetu jej autora s Chrisom Stapletonom počas uplynulých Country Music Awards.
  

Autor: Marek Majzon (Billboard.com)
Foto: Facebook.com/Timbaland

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake, Timbaland