Thomas Puskailer žne jeden úspech za druhým. S #Unpluggedtour sa vybral aj do Prahy a tamojší koncert možno bez váhania označiť za vydarený. Fanúšikovia zaplnili Chambers bar v centre českej metropoly.

"Hralo sa nám skvelo! Cítil som sa veľmi dobre a zahrialo ma pri srdci, že sa v publiku našlo aj veľa fanúšikov, ktorí poznali moje staršie skladby, ako je Moneytree a aplauzom reagovali aj na nový slovenský singel Chýba nám. Už teraz, po tomto teste, plánujeme ďalšie zastávky v českých mestách. Bol to tak trochu môj sen vystupovať v Prahe a verím, že to odštartovalo častejšie návštevy," teší sa Thomas Puskailer.


Aj v Prahe spieval Thomas v sprievode gitaristu Andreja Urbanského, ktorého označujú za slovenského Jimiho Hendrixa. Po českej metropole čaká chalanov koncertovanie s vianočným nádychom v ďalších slovenských mestách. "V Prahe sme zahrali to, čo hráme na koncertoch v rámci #Unpluggedtour a teda program zložený prevažne z mojej hudobnej tvorby. Skladby som písal v rôznych životných etapách a o tom medzi skladbami aj hovorím. Dokonca už skladám nové pesničky spoločne s Andrejom a v Prahe sme zahrali i úplne novú skladbu, ktorá mala úspech. #Unpluggedtour vygraduje koncertmi v druhej polovici novembra až do takmer polovice decembra. Vtedy pridáme niekoľko najslávnejších vianočných songov, ktoré dostanú návštevníkov do sviatočnej nálady," dodáva Thomas Puskailer.

Hudobník je teraz mimoriadne vyťažený a aj preto sa teší, že si ešte pred Vianocami užije zaslúženú dovolenku. "Po turné sa v decembri konečne po troch rokoch chystám na dovolenku. S manželkou si doprajeme oddych na Srí Lanke, kde načerpám energiu. Vrátime sa medzi sviatkami, pretože hneď potom sa už budem pripravovať na silvestrovské vystúpenie v Hoteli Turiec v Martine, na čo sa veľmi teším," uzatvára Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer #Unpluggedtour - zostávajúce koncety:
19.11. Modra
23.11. Levice
29.11. Senica
01.12. Nitra
02.12. Lozorno
04.12. Bratislava (Petržalka)
08.12. Trnava
09.12. Želiezovce
10.12. Bratislava (Karlova Ves)

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House.

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer