Očakávaný koncert speváčky Celeste Buckingham sa uskutoční už zajtra a fanúšikovia sa môžu tešiť na poriadne nabitý program. Na koncerte sa totiž predstavia aj jej hostia z albumu Don't Look Back - Martin Harich a Noah Ellenwood - a tiež kapela AMO, s ktorou Celeste nahrala hit Swing.

Celeste Buckingham je nepochybne jeden z najväčších objavov na domácej scéne za posledné roky. Napriek tomu, že je z multikultúrnej rodiny a žije v USA, kde študuje na prestížnej hudobnej škole, za svoj domov považuje Slovensko. Práve pre slovenských fanúšikov preto vo štvrtok (20.12.) odohrá v bratislavskom Ateliéri Babylon plnohodnotný koncert, na ktorom predstaví celú svoju tvorbu a možno pridá aj vianočné prekvapenie.

Skvelý debut Don't Look Back odznie pravdepodobne v plnej dĺžke, chýbať nebudú ani duetá s Martinom Harichom (Mám ťa málo) a Noahom Ellenwoodom (Heart). Po vydaní úspešných singlov Nobody Knows a Run Run Run sa Celeste poslucháčom slovenských rádií predstavila aj v skladbe Swing, ktorú nahrala s rapermi z AMO. Aj tí budú hosťami zajtrajšieho exkluzívneho koncertu.

Najnovším singlom Celeste Buckingham je Never Be You, prvýkrát ho predstavila na koncerte, ktorý koncom novembra odohrala ako predskokanka Seala. Ikona britského soulu v závere svojho koncertu ocenila "neuveriteľný talent" len 17-ročnej speváčky. Tá však v Inchebe ukázala len časť svojho potenciálu, keďže hrala iba necelých 30 minút. Sami sme preto zvedaví na jej prvý veľký koncert v Ateliéri Babylon.

Lístky na koncert sú v predaji na stránke Predpredaj.sk

Celeste Buckingham feat. Noah Ellenwood - Heart 

Text: Hudba.sk
Foto: Lukáš Dvořák

Súvisiaci interpreti: Celeste Buckingham