Ich posledné turné bolo beznádejne vypredané. Po troch rokoch sa Team so spevákom Paľom Haberom opäť vracia na koncertné pódiá. Fanúšikovia si ich tak budú môcť užiť naživo už v máji, keď odštartuje turné Habera & TEAM tour 2019, pričom kapela absolvuje šesť zastávok na Slovensku. Koncert v Bratislave sa uskutoční až v novembri 2019.

Slovenská časť turné odštartuje 20. júna 2019 v Prievidzi a postupne sa Habera & TEAM tour 2019 predstaví v mestách Nitra, Poprad, Martin a Košice. Špeciálny termín dostala Bratislava, kde má turné zastávku 9. novembra 2019. Hoci zostáva ešte do začiatku turné viac ako pol roka, frontman kapely prezradil, že prípravy sa už začali. 

"Ono je to skôr taká zodpovednosť voči fanúšikom, lebo bola by blbosť, keby sme sa niekam zahrabali, keď sa ľudia po každom turné pýtajú, či ešte pôjdeme hrať. Takže veľmi nevyhlasujeme tie posledné turné, hoci raz sa to stalo, keď už nás to fakt veľmi nebavilo. Ale ľudia ťa tak nabijú energiou. Máme asi dva a pol generácie fanúšikov, ktorí na nás vyrastali," uviedol Habera v decembrovom rozhovore pre Rádio Impuls, pričom priznáva, že si s Teamom teraz užívajú svoj hudobný život, hoci so živým hraním to podľa jeho slov nepreháňajú.

Základ je vydržať spolu

Team je už takmer štyri dekády na hudobnej scéne. Paľo Habera za týmto úspechom vidí súdržnosť kapely. "Sme od roku 1983, kedy sme vznikli, stále spolu a to je možno aj kľúč k úspechu, ak by sa pýtali mladé kapely. Majú vydržať spolu. Ak robia dobrú muziku, tak si nájdu priaznivcov. Ak nerobia, tak si nenájdu priaznivcov," poved pre Impuls Habera. "Keď vystupujem verejne, tak vždy s Teamom a láska pretrváva," dodal. 

Celkovo kapela plánuje v roku 2019 odohrať 18 koncertov, z toho šesť sa uskutoční v slovenských mestách. Fanúšikovia sa môžu tešiť na poctivú rockovú šou plnú energie, skvelého zvuku, svetiel, no najmä nezabudnuteľných hitov. Zaujímavosťou je, že medzi zastávkami sú zimné štadióny aj najväčšie slovenské amfiteátre. Vstupenky na koncerty sú exkluzívne v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Habera & Team 2019 Tour:

20. 6. - Prievidza, Zimný štadión
22. 6. - Nitra, Amfiteáter
27. 6. - Poprad, Zimný štadión mesta Poprad
29. 6. - Martin, Amfiko Martin
4. 7. - Košice, Amfiteáter
9. 11. (2019) - Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu 

Koncerty majú jednotné začiatky - zimné štadióny o 19:30, amfiteátre o 20:00. 

Vstupenky: Predpredaj.sk


Autorka: Marína Valentovičová
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Pavol Habera, Team