Rytmus, Anita Soul a Igor Kmeťo ml. spoločne nahrali singel s názvom Ona má štýl. Skladba sa už onedlho dočká aj videoklipu, ktorý bol natáčaný pri bazéne nachádzajúcom sa v priestoroch kaštieľa v Tomášove. O réžiu sa postaral Ján Jančok známy aj ako Double J.

Aj keď sú Anita Soul s Rytmusom dlhoroční priatelia, až teraz sa im podarilo nahrať spoločnú skladbu. "S Rytmusom sa poznám už roky. Vždy sme si hovorili, že by sme mohli urobiť nejaký spoločný song a teraz to na podnet Igora Kmeťa konečne vyšlo. Pozval si nás oboch do svojej skladby, z čoho sa všetci veľmi tešíme," prezradila speváčka.

"Pesnička má veľmi pozitívny náboj i text, ktorý je o hudbe a jej sile. Vyjadruje to, čo cítime, keď sa hýbeme a tancujeme. Jednoducho je to o láske k hudbe, lebo hudba sama prináša ľuďom radosť i uspokojenie," rozhovoril sa o singli Igor Kmeťo mladší.

Anita Soul, Rytmus, Igor Kmeťo ml.
Viac fotografií z natáčania videoklipu ku skladbe Ona má štýl

Videoklip sa nakrúcal pri bazéne v areáli Art Hotela Kaštieľ pod taktovkou mladého režiséra Jána Jančoka. Jeho talent v minulosti okrem Anity a Rytmusa stihli využiť už aj Kali, Bacil, Rakby, Momo, Vladis či petržalská formácia H16.

"S Anitou točím už druhý videoklip a s Rytmusom to tiež nie je prvá spolupráca. Sú to profesionáli a je to cítiť. Postavia sa pred kameru, dáme pár záberov a je to vybavené. To, čo s nimi nakrútim za desať minúť, robím s niektorými aj dve hodiny," dodal Jančok.

video z natáčania skladby Ona má štýl

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková zo spoločnosti Propaganda House.

Súvisiaci interpreti: Anita Soul, Rytmus