Americký raper a producent Kanye West rád šokuje. Tentokrát natočil surrealistický videoklip ku skladbe Bound 2, v ktorom účinkuje aj jeho snúbenica Kim Kardashian. Tá si v ňom zahrala hore bez.

Skladba Bound 2 pochádza z aktuálnej štúdiovky Kanyeho Westa - Yeezus (2013). Kontroverzný videoklip predstavil raper v utorok v talkšou Ellen DeGeneres, kde účinkoval ako hosť. O réžiu lacno a prvoplánovo pôsobiaceho videa (zrejme umelecký zámer) sa postaral Nick Knight. Čo si o novom klipe myslíte vy?


Kanye West odštartoval svoju hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s raperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od rappera Jay Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013).

S Kim Kardashian sa dal dohromady v apríli 2012 a v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa. V júni sa im narodila dcéra, ktorej dali meno North. Dvojica sa zasnúbila 21. októbra na sanfranciskom bejzbalovom štadióne AT&T Park.

Zdroj: SITA, Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Kanye West