Za tých sedem rokov nečinnosti sa z Kráľovnej rapu s podrezaným jazykom stihla stať "domáca panička". Aspoň tak to o sebe tvrdí Missy Elliott v rozhovore, ktorý s ňou po jej návrate na hudobnú scénu spravil britský denník The Guardian. Keď sa jej spýtali, za akých okolností sa comeback odohrával, povedala: "Vysávala som, keď mi Pharrell zavolal, a povedala som ok."

Pred týždňom sme vám predstavili novinku, s ktorou sa Missy "Misdemeanor" Elliott úspešne vracia na hudobnú scénu. Po siedmich rokoch v ústraní vydala singel WTF (Where They From), na ktorom sa vokálne aj producentsky spolupodieľal Pharrell Williams. Na prvý pohľad sa môže zdať, že za návratom stojí veľké plánovanie, ale podľa rozhovoru britského denníka The Guardian to so 40-ročnou majsterkou slova vyzeralo na úplne bežný "upratovací deň" domácnosti, keď sa rozhodla vrátiť medzi hudobnú špičku.

"Takmer určite by som povedala, že za všetko môže Pharrell - poprosil ma o vystupovanie s ním na minuloročných BET Awards, a potom Katy Perry chcela, aby som s ňou robila Super Bowl. Po Super Bowle som si myslela, že som v šoku. Mala som niekoľko telefonátov: 'Vidíš, čo sa deje?', 'Vidíš, čo hovoria ľudia?'," opísala pozadie svojho bravúrneho návratu Elliott, pričom dodáva, že práve umývala riad a vysávala, keď jej zavolal Pharrell a povedal o novej skladbe.

V tridsaťminútovom rozhovore ďalej hovorila o tom, ako sa jej za tú dekádu zmenilo nazeranie na život. "Neberiem už veci tak vážne. Dávnejšie som sa často obávala. Teraz zostávam doma, lebo som si uvedomila, že mi začal stúpať tlak. A od roku 2005 som nemala dovolenku! Za tých dvadsať-niečo rokov som počas celej kariéry mala len dvakrát dovolenku. Cítila som, že potrebujem sekundu pre seba, predtým než zistím, že som si život neužila," opísala ľudsky obľúbená raperka. K novému zatiaľ bezmennému albumu sa však v rozhovore nezmienila ani náznakom.


Autor: Marek Majzon (Zdroj: TheGuardian.com)
Foto: Facebook.com/missyelliott  

Súvisiaci interpreti: Missy Elliott, Pharrell Williams