Koncert sa bude konať v Športovom areáli obce Veľké Lovce pri Nových Zámkoch. V piatok 17. augusta to Verona poriadne roztočí.

Tanečné duo odohrá pesničky z najnovšieho albumu a tie budú doplnené o staršie piesne, ktoré boli najväčšími hitmi. Po vystúpení Verony zábava samozrejme pokračuje. Do rytmu nám bude hrať DJ Laci NZ. V prípade nepriaznivého počasia koncert nebude zrušený!

Medzi najnovšími skladbami určite odznie aj nový singel 'You Gotta Move On'. Skupina sa posunula zase o krôčik vyššie, pretože podpísala na jeho vydanie celosvetovú zmluvu. Videoklip ku skladbe, ktorý bude po prvý krát odvysielaný 17. augusta v hitparáde T-music, režíroval Roman Šustek: "Bola to pre mňa veľká výzva, pretože klip bude rotovať v niekoľkých krajinách po celom svete. Natáčali sme dva dni a v týchto dňoch dostáva finálnu podobu. Fanúšikov Verony určite prekvapí, keď sa v klipe objaví Peter Fider s gitarou."

Tanečné duo Verona tvorí mladá speváčka Markéta Jakšlová, vyštudovaná návrhárka hračiek, ktorá sa stala víťazkou televíznej speváckej súťaže DoReMi a klávesista Petr Fider - producent, zakladateľ a vynikajúci autor repertoárov skupiny Verona. Duo spolu vystupuje od roku 2003 a vydalo niekoľko skvelých a stále hraných piesní a tri albumy. Verona je typické diskotékové duo a svoje miesto v hudobnom šoubiznise Českej i Slovenskej republiky si našlo. Má na konte množstvo odohraných koncertov a už tento piatok zavíta opäť na Slovensko.

http://www.verona-music.cz


Zdroj: Organizátor