Bývalá speváčka legendárneho synth-popového dua Eurythmics bude môcť po operácii chrbtice normálne chodiť až o pol roka. 53-ročná Annie podstúpila tento mesiac úspešný chirurgický zákrok po tom, ako kvôli zaseknutému nervu musela predčasne opustiť medzinárodnú konferenciu o Aids v Mexiku, kde mala odohrať koncert.

"Mohla som svoju nohu len tak ťahať za sebou po dome. Niečo mi hovorilo, že bol potrebný okamžitý zásah. Podstúpila som mikrochirurgický zákrok... Je to už piatykrát, čo som sa ocitla pod nožom a vždy si myslím, že je to zázrak." - priznala speváčka pre denník San Francisco Chronicle. "Teraz môžem znovu chodiť, ale veľmi pomaličky, chce to minimálne šesť mesiacov fyzioterapie, kým budem môcť opäť normálne chodiť." - dodala Annie.

Z dôvodu zdĺhavej a náročnej rehabilitácie sa škótska speváčka rozhodla svoju plánovanú kompiláciu najväčších hitov vydať až začiatkom budúceho roka, aj keď pôvodne mala vyjsť už v septembri tohto roka. "Niektoré z mojich plánov a cieľov som musela pozastaviť, pretože toho naozaj nemôžem veľa stihnúť, keď nemôžem poriadne chodiť."

Zdroj: Contactmusic.com
Foto: Eurythmics.com

Súvisiaci interpreti: Annie Lennox