Kája sa nezdá! Správy o tom, že hosťuje na jednej zo skladieb nemeckej rapovej hviezdy menom Bushido, sa po prvýkrát objavili už v septembri, no až pred niekoľkými dňami bol konečne zverejnený aj videoklip.

Český spevák Karel Gott túto jeseň prekvapil svojich fanúšikov, keď nahral pieseň s nemeckým raperom Bushidom. V Amerike majú hip-hopoví producenti často problémy so samplovaním svojich slávnych kolegov z čias minulých, no "božský Kája", ktorý na budúci rok oslávi už svoju 70-ku, svojím prístupom aj tentokrát potvrdil, že zatiaľ do starého železa rozhodne nepatrí. Nielenže použitie samplu z jednej zo svojich skladieb Bushidovi odobril, ale mu aj naspieval refrén.

Po slávnej 'Die Biene Maja' (Včielka Maja) má tak po rokoch opäť možnosť masívne osloviť nemecké publikum - v podstate úplne novú generáciu hudobných fanúšikov. Skladba s názvom 'Für immer jung' sa objavila na Bushidovom albume 'Heavy Metal Playback', ktorý vyšiel 10. októbra, a slávi veľký úspech.

Spolupráca dvojice, ktorú azda nečakal nikto, je cover verziou hitu 'Forever Young' od slávnej nemeckej skupiny Alphaville. Videoklip sa začal nakrúcať v deň vydania albumu, no už koncom mesiaca bol hotový a mohli ste ho nájsť na Bushidovej stránke Kingbushido.de. Kedže je naším dnešným videotipom, môžete si ho pozrieť aj tu:


Bushido feat. Karel Gott - 'Für immer jung'

Zdroj: Kingbushido.de, 90bpm.sk, Youtube.com
Foto: Gott.smugmug.com, Kingbushido.de

Súvisiaci interpreti: Bushido, Karel Gott