Už o niekoľko hodín sa v bratislavskom Klube za zrkadlom rozozvučí trojica slovenských kapiel s neslovenským zvukom. Ak máte radi chillout, downtempo, trip-hop a melodické spojenie elektroniky s akustikou, nenechajte si dnešný trojkoncert kapiel Veneer, Nové mapy a EA ujsť.

Trio Paľo Hubinák, Dan Bihány a Simona Hubináková alias Veneer momentálne pracuje na svojom druhom albume. Ich dnešný koncert bude raritným vystúpením, na ktorom okrem skladieb z debutu 'Light' (2003) predstavia aj nové skladby.

Kapela Nové Mapy vydala minulý rok na značke Azyl Music svoj debutový album 'Veselé'. Pre Danu Mazalovú a Igora Iliaša však nejde o úplný debut - už predtým sa doma i v zahraničí dostali do povedomia s projektom MindMap. Po pribratí multi-inštrumentalistu Martina Hasáka do kapely a zmene názvu zostávajú Nové mapy značkou, ktorá sa nestratí vo svetovej konkurencii, pričom ich hudba stále ostáva našou.

Talentované duo EA je taktiež jednou z mála slovenských kapiel, ktoré nezaostávajú za svetovými trendmi. Hudba, ktorú tvorí je veselá aj smutná, pomalá aj rýchla, na počúvanie aj do tanca. Tvorbu EA nájdete aj v profile na www.hudba.sk/ea.

Art of Livin' – Veneer, Nové mapy, EA
Klub za Zrkadlom, Bratislava
22. január 2009, 20:00

Veneer
Nové mapy
EA
+ Euforion visual crew – Document & Setting

Vstupné:
- predpredaj: 3,30 Eur (99,42 Sk) v sieti Ticketportal
- na mieste: 5 Eur (150,63 Sk)

Viac informácií o koncerte nájdete na stránkach Artoflivin.sk a Euforion.sk.

Súvisiaci interpreti: EA