Frontman skupiny Jane's Addiction Perry Farrell sa zotavuje zo zranenia, ktoré si spôsobil na nedeľnom koncerte v Atlante v Georgii v rámci turné s formáciou Nine Inch Nails. Počas prvej skladby si roztrhol lýtkový sval, koncert však neprerušil a dospieval až do konca. Po vystúpení ho previezli do zdravotného centra. Spevák aj napriek odporúčaniu, aby nohu nenamáhal niekoľko dní, plánuje vystúpiť v utorok v Austine v Texase.

Skupina Jane's Addiction vznikla v roku 1986 v zložení Perry Farrell, Eric Avery a David Navarro. Názov údajne vznikol podľa mena prostitútky, ktorá hudobníkov zoznámila. Eponymný debut vydali v roku 1987.

Kapela sa rozpadla na vrchole slávy v roku 1991 krátko po koncerte na prvom ročníku festivalu Lollapalooza, ktorý založil Perry Farrell. Trojica sa opäť stretla v roku 1997, aby spolu vyrazili na turné a vydali kompiláciu Kettle Whistle. Ďalšie comebackové turné sa uskutočnilo v roku 2001, neskôr vydali po trinástich rokoch tretí štúdiový album Strays (2003). V roku 2004 sa kapela znovu rozpadla. Minulý rok spolu vystúpili na odovzdávaní NME Awards, kde prevzali cenu Godlike Genius.

--
Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Jane's Addiction, Nine Inch Nails