Nový album britskej speváčky Kate Nash s názvom My Best Friend Is You vznikol z jej túžby mať znova "normálny život". Pri otázke prečo je novinka taká odlišná od prvotiny pre rozhlasovú stanicu XFM povedala, že z turné na propagáciu debutového albumu 'Made Of Bricks' (2007) jej už bolo "zle" a dostala sa do stavu, keď začala pochybovať o správnosti svojej voľby kariéry.

"Strašne veľa sa toho stalo a bolo to dosť extrémne. Bola som z toho skutočne vyčerpaná a úprimne, unavená. Bolo mi zle z koncertovania. Nebavilo ma hrať tie piesne, nechcela som nič robiť. Chcela som ísť domov, vybaliť si kufre a vrátiť sa do normálneho života," vysvetlila.

Tento pocit sa odrazil aj do jej novej tvorby. Prvým singlom je skladba Do-Wah-Doo, vo videoklipe sa z nej stala letuška.


Kate Nash - 'Do-Wah-Doo'

Kate Nash sa napriek svojim slovám nevzdáva koncertovania. Až do júla má svoj diár plný. Okrem iného vystúpi aj na najväčšom letnom rakúskom hudobnom festivale Nova Rock, ktorý sa uskutoční 11. - 13. júna pri Nickelsdorfe len 43 kilometrov od Bratislavy, či na legendárnom Glastonbury.

Informáciu zverejnila webová stránka www.gigwise.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Katenash.co.uk

Súvisiaci interpreti: Kate Nash