Avizovaný koncert kapiel Vetroplach a Moustache prebehne už zajtra, v utorok 27. apríla, v študentskom klube Elam v Mlynskej doline. Okrem očakávaných vystúpení mladých domácich hudobníkov sme pre vás pripravili i bonus vo forme súťaží o zaujímavé ceny, ktoré si môžu návštevníci koncertu odniesť spolu s pestrým hudobným zážitkom.

Vysokoškolský klub Elam bude pre návštevníkov otvorený už od 19tej hodiny. Koncertný program začne o deviatej vystúpením dunajskostredského kvinteta Moustache. Skupina Vetroplach sa na pódiu predstaví po 22:00 a ponúkne skladby z aktuálneho albumu 'Maličkosti' (2009) ale aj obľúbené hity z predchádzajúcich platní.

Mladá hudba v Elame s Hudba.sk
Vetroplach + Moustache
27. 4. 2010, 21:00 - Elam klub, Mlynská dolina, Bratislava

Vstupné na koncert je 4 eurá, každý majiteľ vstupenky sa automaticky dostáva do zlosovania o hudobné CD a ďalšie zaujímavé ceny.




Mediálnymi partnermi podujatia Mladá hudba v Elame s Hudba.sk sú Rádio_FM, Zoznam.sk, Birdz.sk, Citylife.sk a hudobné portály Hudba-music.sk a Gregi.net.





Mladá hudba na Facebooku


Hudba.sk je portál, ktorého cieľom je nielen informovať o hudobnom dianí doma i vo svete, ale taktiež pomáhať rozvoju domácej hudobnej scény. Organizovanie koncertných večerov v spolupráci s obľúbenými klubmi je príspevkom Hudba.sk do mozaiky ponuky kultúrnych podujatí.

--
Foto: Paťo Safko (Vetroplach), Kálmán Tarr (Moustache)

Súvisiaci interpreti: Moustache, Vetroplach