Koncert skupiny The Swell Season, ktorú založila oscarová dvojica Glen Hansard a Markéta Irglová, je podľa organizátorov z Agentúry Pohoda už vypredaný. Podľa informácií na stránke Pohodafestival.sk sa vstupenky už nebudú predávať ani na mieste konania koncertu. Očakávané podujatie sa uskutoční už tento piatok 22. októbra v bratislavskom Divadle Aréna.

Skupina The Swell Season ukončila zaoceánsku časť turné a už priletela na európsky kontinent. Po minulotýždňových koncertoch vo Francúzsku odohrá kapela tento týždeň dve vystúpenia v Španielsku a koncom týždňa sa presunie do Bratislavy, kde odohrá svoj jediný slovenský koncert. Z Bratislavy bude ďalej putovať do Poľska, Veľkej Británie a turné ukončí na Islande.

"Do Bratislavy sa tešíme aj preto, že s nami budú hrať naši priatelia Longital, ktorých si vážime ako ľudí aj ako muzikantov," odkazuje Markéta Irglová z The Swell Season. Longital pokrstí v piatok v Divadle Aréna aj svoj nový album (tretí pod názvom Longital) Teraz. Ako píšu jeho tvorcovia, "Teraz je o tom, ako zaujať svoje miesto, žiť radostne aj so všetkými skúškami a prekážkami, ktoré sú pred nás kladené".

Longital bude s The Swell Season koncertovať aj na nasledujúcich koncertoch v Poľsku.


The Swell Season - Low Rising

Informácie boli zverejnené na oficiálnej stránke organizátorov koncertu Pohodafestival.sk

--
Foto: Myspace.com/theswellseason

Súvisiaci interpreti: The Swell Season