Úspešné turné dievčenského dua YouCoco, ktorým propagujú svoj aktuálny a kritikou oceňovaný debutový album Big Now!, sa blíži k záverečnému predstaveniu. Bude ním koncert v Nu Spirit Clube už tento štvrtok 4. novembra, na ktorom hudobníčky svoj štúdiový počin prvýkrát od jeho vydania oficiálne uvedú aj pred bratislavským publikom. Priaznivci kapely sa navyše môžu tešiť aj na bonus s veľkým B.

Kapela odohrala v rámci turné naprieč štyrmi krajinami spolu 16 koncertov, na ktorých svoj surový lo-fi zvuk v základnom zložení gitara-bicie oživili alternovaním na basovú gitaru či klávesy a vyšperkovali dvojhlasmi. Poriadna porcia energie, "autentický melodický hluk", vyzývavé oblečenie a ženský šarm - to všetko možno očakávať aj na derniére Big Now! Tour 2010.

O koncertnú podporu vystúpenia YouCoco sa v Nu Spirit Clube postará Bonus, čo je vlastne sólové alter–ego Bourka z pražskej kapely Sporto. Ponúka rýmy, hlas a k tomu laptop s podmanivými hudobnými podkladmi. Do Bratislavy príde predstaviť materiál zo svojho debutového albumu, ktorý vyjde v digitálnej forme 3. decembra na česko–slovenskom twin labeli Deadred / Starcastic Records, kde pred polrokom vyšiel aj debut YouCoco.

Koncert je bez nároku na vstupné.

Zaujímavosti a postrehy z doterajšieho priebehu turné nájdete na Facebook stránke o Big Now! Tour 2010.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Martin Turzík z Deadred Records.

Súvisiaci interpreti: YouCoco