Líder skupiny Black Eyed Peas zverejnil oficiálny dátum vydania svojho druhého štúdiového albumu. Ten mal pôvodne vyjsť ešte v septembri minulého roka, no nestalo sa tak pre krádež auta. V ňom mal totiž interpret polovicu tracklistu.

Will.i.am konečne prichádza s novým autorským albumom, na ktorom nájdeme niekoľko jeho nedávnych hitov, ale aj obrovskú porciu novej tanečnej a elektronickej hudby. Už z minulosti známy singel T.H.E. (The Hardest Ever), kde mu sekundovala Jennifer Lopez s Mickom Jaggerom, a hit zatiaľ posledného leta Is This Love s výpomocou Evy Simons tak nezostanú len singlami. Spolu s tým aktuálnym, teda Scream And Shout s Britney Spears, ich bude možné nájsť už 22. apríla na nosiči #willpower.

Prvotným zámerom bolo vydať nahrávku ešte pred polrokom. Zabránila tomu krádež auta, ktoré obsahovalo aj demo nahrávky polovice potenciálnych hitov. Na aktuálnej verzii budú raperovi, okrem vyššie spomenutých hviezd, robiť garde aj Lil Wayne, Diddy, Chris Brown, Miley Cyrus, Skylar Grey, Nicole Scherzinger a Justin Bieber. Práve spolupráca s posledným menovaným bola tento týždeň oznámená ako nadchádzajúci singel speváka a producenta v jednej osobe. Volá sa #ThatPower a môžete si ju vypočuť nižšie.


Informácie pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z nahrávacej spoločnosti Universal Music.

Foto: www.facebook.com/william

Súvisiaci interpreti: will.i.am