Spoločnosť Disney vráti do kín animovanú rozprávku Leví kráľ v podobe remakeu, ktorý bude vďaka CGI pripomínať reálny svet zvierat. Snímka bude obsahovať aj skladby z pôvodného soundtracku, pričom titulnú pieseň Can You Feel the Love Tonight prespievali Beyoncé, ktorá prepožicala hlas v originálnom znení Nale a Donald Glover, hlas Simbu.

Dobrodružný animovaný film Leví kráľ sa vráti aj do slovenských kín už 18. júla. Oscarová skladba Eltona Johna z roku 1995, ktorá mu tiež priniesla Grammy za najlepší mužský popový výkon, dostala novú podobu duetu a spojila dve výrazné osobnosti svetovej hudobnej scény. Ako znie, keď ju spievajú Beyoncé a Donald Glover (alias Childish Gambino), si môžete vypočuť v 30-sekundovom traileri k filmu, z ktorého možno vyčítať, že pieseň má ešte intímnejší a nežnejší charakter, ako to bolo v prípade pôvodnej verzie od Eltona Johna. 


Tak ako v pôvodnej snímke z roku 1994, aj tentoraz sa na soundtracku podieľal legendárny filmový skladateľ Hans Zimmer. Okrem Beyoncé a Donalda Glovera požičali zvieracím hrdinom svoje hlasy aj Seth Rogen (prasa Pumbaa)James Earl Jones (Simbov otec Mufasa, ktorého Jones daboval aj v pôvodnom filme) či Billy Eichner (surikata Timon).

Pozrite si oficiálne ukážky z nového filmu Leví kráľ:


Autorka: Marína Valentovičová (zdroj: consequenceofsound.net)
Foto: Facebook.com/beyonce / Facebook.com/donaldglover (koláž Hudba.sk)

Súvisiaci interpreti: Beyoncé, Childish Gambino