Košická kapela Fictive Marry nedávno vypustila do sveta svoj debutový videoklip k piesni s názvom Donekonečna. Produkoval ju Jimi Cimbala a o vizuál sa postaral producent a režisér Michal "Kunes" Kováč, ktorý spolupracoval napríklad s Rytmusom, Tinou, Dominikou Mirgovou, kapelou Komajota či Mirom Jarošom.

Videoklip k skladbe Donekonečna je akýmsi príbehom dvoch padlých anjelov, ktorí sú uväznení v starom kláštore už niekoľko storočí a aj keď ich delí iba zopár centimetrov, nemôžu sa k sebe dostať. Skúšajú to stále a donekonečna, musia "preplávať" každým pocitom. Sú tak neskutočne blízko a pri tom tak ďaleko, až sa rozhodnú odseknúť si krídla a to ich navždy spojí.  V hlavnej úlohe anjelov sa predstavili blízki priatelia kapely a to mladá študentka stavebnej fakulty z Košíc - Zuzana Bodnárová a Sabinovčan žijúci v Košiciach, Lukáš Rolík. 

V klipe tečie krv, strháva sa koža, zábery pripomínajú miestami horor a samozrejme nesmú chýbať ani prestrihy na kapelu, ktorá si natáčanie užívala. Líder Fictive Marry, Marek, sa vyjadril, že šlo o neskutočne vtipné natáčanie, najmä, keď sa točil príbeh anjelov za pomoco efektov, sádry, vosku a podobne. Dokonca na miesto natáčania dorazili aj policajti, ktorí boli privolaní, lebo sa točilo na "súkromnom pozemku" v Prešove, čo niekomu začalo prekážať. Jeden z policajtov sa opýtal, čo sa to tu vlastne robí a keď kapela odpovedala, že točí videoklip, nasledovala jeho vtipná reakcia: "To vážne? Potom to rýchlo dajte na Facebook, nech si to pozrieme aj my". 


Redakciu Hudba.sk informovala kapela Fictive Marry.

Foto: Pavol Delej 

Súvisiaci interpreti: FicTive Marry