Kapela Got Blue Balls vyrazí v septembri na jesenné európske turné s názvom Smash It Apart, v rámci ktorého zahrá aj skladby z pripravovaného albumu. Turné sa uskutoční v Belgicku, Francúzsku, Taliansku, Poľsku, Česku a na Slovensku. Pozvánku v podobe promo teasera si môžete pozrieť v článku.

Kapela Got Blue Balls si za posledné dva roky zahrala v niekoľkých európskych krajinách, vystúpila aj na niektorých najvýznamnejších festivaloch v Strednej Európe: Pohoda (Slovensko), Waves Vienna (Rakúsko), Rock for People (Česká Republika), United Islands (Česká Republika) a Grape (Slovensko).

Rock & Pop Magazín napísal o ich rovnomennom debutovom albume Got Blue Balls: "Je to tvrdý materiál, zahraný a naspievaný s absolútnou istotou. Dokonca aj Josh Homme by si začal dupať do rytmu piesní." V roku 2011 získali Got Blue Balls tri nominácie na Radio_Head Awards (Singel roka, Najlepšia koncertná kapela roka, Nováčik roka). V roku 2012 sa stali súčasťou CEETEP programu (Central European Talent Exchange Program).

Turné sa uskutoční v nasledujúcich mestách:

12.9. Praha, Česká Republika 
13.9. La Louviére, Belgicko 
14.9. Brusel, Belgicko 
16.9. TBA, Francúzsko 
17.9. Cesena, Taliansko 
18.9. Bratislava, Slovensko 
19.9. Krakow, Poľsko 
20.9. Trenčín, Slovensko 
21.9. Ostrava, Česká Republika 
27.9. Banská Bystrica, Slovensko


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček z agentúry Vagaboond.

Súvisiaci interpreti: Got Blue Balls