V rámci spoločného turné do našich končín zavíta americká a švédska škola death metalu. Malevolent Creation a Grave sa zastavia hneď dvakrát v Čechách a jeden koncert odohrajú na Slovensku. Obe kapely predstavia svoje nové albumy.

Malevolent Creation patrí už roky k popredným zástupcom amerického death metalu. Za takmer tridsať rokov existencie vydali mnoho nahrávok, do Prahy, Ostravy a Banskej Bystrice prinesú aboslútne nový album Death Man´s, na ktorom opät predvádzajú klasické deathmetalové remslo doplnené o trash metal.

Švédski Grave pre zmenu patria k špičke škandinávskeho death metalu, ktorí pomáhali začiatkom 90. rokov definovať spolu s kolegami Unleashed alebo Dismember. Na scée sa Grave pohybujú už viac než 25 rokov. Na aktuálnom turné budú propagovať predovšetkým nový album Out Of Respect fot the Dead, ktorý zaznamenal pozitívne ohlasy.

Na všetkých koncertoch bude hudobným hosťom česká deathmetalová formácia Dysangelium. Vstupenky na koncerty Malevolent Creation a Grave s k dsipozícii vo všetkých bežných predpredajových sieťach.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Radek Pavlovič.