Kolumbijská speváčka Shakira zverejnila prostredníctvom sociálnej siete Facebook názov svojho nového albumu. Štúdiovke, ktorá vyjde 25. marca, dala eponymný názov. marca. Z albumu už stihla zverejniť singel Can't Remember To Forget You, ktorý naspievala s barbadoskou speváčkou Rihannou.

"Som taká šťastná, že sa s vami všetkými budem môcť čoskoro podeliť o môj najnovší album, niečo, na čom som pracovala viac ako dva roky. Práca na albume priniesla so sebou aj rušné chvíle s mnohými vzostupmi a pádmi, no v podstate išlo o najšťastnejšie obdobie môjho života spolu s narodením môjho syna. Preskúmala som rôzne smery, pracovala som s množstvom rôznorodých ľudí a pred tým, než som sa dostala k finálnemu produktu, ktorý vám čoskoro predstavím, vzniklo veľa demo verzií," napísala Shakira.

"Keď prišiel čas pomenovať album, uvedomila som si, že to nie je úplne tematický album, i keď jednou z hlavných tém a zdrojom inšpirácií pre mňa vždy bola láska. Nakoniec som si uvedomila, že počas cesty, ktorú som prešla pri tvorbe hlavnej časti tohto diela, som sa toho veľa naučila sama o sebe. Samozrejme, v tom čase som si to ešte neuvedomovala, no všetky smery, ktorými som sa vydala v začiatkoch nahrávania, mi pomohli preraziť si cestu k vlastnému znovuobjaveniu," uviedla speváčka.

"Nakoniec som si uvedomila, že vždy bude vo mne kúsok zo všetkého a že si nemusím vyberať. Niekedy som extrémne citlivá, niekedy veselá, inokedy zasnená a romantická a z času na čas aj melodramatická. No vždy som autentická a úprimná. Najdôležitejšie však je, že sama o sebe som postačujúca. So všetkými nedostatkami a ostatnými vecami. Takže to je to, čo vám ponúkam. Shakira. Nič viac. Trocha rocku, trocha folku, trocha reggae a prirodzene - trocha danceu, ale ako vždy, a to predovšetkým, veľa srdca," dodala.


TIP: Jedna a jedna: 11 slávnych ženských duetov

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/shakira

Súvisiaci interpreti: Shakira