Divoká žúrka s názvom Balkan Bashavel konečne prichádza aj do Bratislavy. Párty pre milovníkov temperamentnej hudby a nespútanej energie, ktorá si získala tisíce fanúšikov v Českej republike aj na Slovensku, ponúkne zmes balkánskych beatov a cigánskej muziky, primeranej dávky cumbie a reggae a štipky ležérneho electro-swingu.

Celonočné šantenie pod hlavičkou Balkan Bashavel sa odohráva pod taktovkou obľúbeného dídžejského dua Malalata. Roman Lalík a Jakub Kmošena sa venujú spoločnému hraniu už sedem rokov. Revírom ich vychytených akcií je nielen stredná Európa. Zahrali si aj za veľkou mlákou v USA a Mexiku a na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Mahala Rai Banda, Shantel, Fanfare Ciocarlia a N.O.H.A. Pri žiadnom z vystúpení neostávajú publiku nič dlžní a do každého idú so 100% nasadením.

V Bratislave rozbalí Malalata svoj balkánsky cirkus vo V-klube ako špeciálnu pop-up party pod záštitou Capo di Tutti. Ako hosť je pozvaný špičkový domáci DJ Lenin Krevic, známy tiež ako Ichiman z Respect Vibration. Tento ostrieľaný selektor servíruje prvotriedny výber Ostblok hudby, ktorú si len tak hocikde nevypočujete. Živý koncert si strihne multižánrová banda Circus Problem, ktorá sa stretla doslova na ulici a ťahá na povrch hudobného sveta rytmy z rozličných kútov planéty.

Balkan Bashavel sa uskutoční v sobotu 1. marca o 20:00 vo V-klube na Námestí SNP 12 v Bratislave. Odhoďte ostych a vstúpte do čarovného sveta Balkan Bashavelu! Nechajte si narásť fúzik, zaveste na seba kilečko mačacieho zlata alebo si zadovážte zlatý zub. Všetko sa bude perfektne vynímať, keď sa necháte zvečniť vo fotokútiku. A keď vám pri tanečnom hýrení vyhladne a vysmädne, budete mat po ruke home-made chuťovky, hektolitre rakije a poctivej ruskej vodky zo zásob Capo di Tutti.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Balkan Bashavel mieri do Bratislavy Zdroj: PR

Zdroj: PR
Foto: Vojtěch Vomáčka

Súvisiaci interpreti: Malalata Soundsystem