Už túto sobotu, 29. marca, sa v bratislavskom V-klube, uskutoční latino žúr Amores Perros. Jedinečná párty ponúkne Guantanameru, hity z Buena Vista Social Club, ale aj latino hip-hop od Cypress Hill či mexickú kultovku Control Machete.

V sobotu sa vo V-klube objavia krásavice v pestrofarebných karibských šatách, ale aj drsní gangstri z mexicko-amerického pohraničia. Chutný kokteil karibskej pohody a mexickej vášne je zároveň ideálnym mixom pre nadviazanie nových známostí. Keďže párty má podtitul corazón solitario - latino párty (teda párty aj pre osamelé srdcia), bude pri vstupe pripravené špeciálne označenie pre nezadaných. 

Hviezdou večera bude autentická zostava Azúcar Cubana, ktorá zahrá najlepšie rytmy strednej Ameriky. Po polnoci kapelu vystrieda DJ José, ktorý hudobne trochu pritvrdí. Na párty na hostí čaká aj lekcia tanga s profesionálnym tanečníkom a jeho krátke vystúpenie. Návštevníci si budú môcť na pamiatku spraviť fotografiu medzi kaktusmi s vtipným somárom v sombrere a zaujme aj malá výstava štýlových mexických plagátov.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zdroj: PR