Po mnohých vystúpeniach na celom svete a slovenskej premiére spred troch rokov na bratislavskom festivale Viva Musica! sa tanečná posádka Flying Steps na jeseň opäť vráti do Bratislavy so svojou šou Red Bull Flying Bach.

Ak máte pocit, že high society a urbánna kultúra sú si navzájom na kilometre vzdialené a predstavujú dva odlišné a absolútne nezlučiteľné svety, štvornásobní majstri sveta Flying Steps, umelecký režisér Vartan Bassil a renomovaný operný režisér Christoph Hagel vás vyvedú z omylu. Inovatívna adaptácia Bachovho Temperovaného klavíra odbúrava bariéry za pomoci klavíra, čembala a elektronických beatov. Točenie sa na hlavách, silné pohyby či ich zmrazenie a obdivuhodná vizuálnosť, to všetko sprevádza vystúpenie Red Bull Flying Bach.

Unikátny projekt od svojej premiéry v roku 2010 cestuje po svete, vypredáva sály a vytvára úžasnú a zábavnú šou pre ľudí všetkých vekových kategórií a kultúr. Tanečníkom sa podarilo zasiahnuť už takmer 400-tisíc ľudí v 31 krajinách. Tanečná posádka Flying Steps z Berlína od poslednej návštevy na Slovensku v roku 2013 dospela. V druhý októbrový víkend tak budete môcť v Bratislave opäť vidieť, ako sa vážna hudba dopĺňa so štýlom breakdance či b-boyingom. Originálne tanečné predstavenie sa v Istropolise uskutoční 7. a 8. apríla.

Vstupenky:  Predpredaj.sk 


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Veronika Pilátová za Red Bull. Viac sa dozviete na stránke www.redbull.sk/flyingbach.

Súvisiaci interpreti: Flying Steps