Po dlhých mesiacoch strávených bez publika a svojich fanúšikov sa konečne aj Cigánski Diabli vracajú domov - na koncertné pódiá. Posledný rok bol náramne ťažký pre všetkých, platí to aj pre oblasť kultúry a gastra. Preto sa Cigánski Diabli rozhodli tentokrát obohatiť zmysly svojich divákov nielen o sluchové či zrakové zážitky ale aj o chuťové a čuchové.

"Ak práve nehráme, vždy vyhľadávame krásne priestory s dobrou kuchyňou, keďže jedlo je našou najväčšou záľubou hneď po hudbe. A o to viac nám chutí hneď po koncerte. Preto nám napadlo, prečo tieto dve najlepšie veci na svete nespojiť do jedného?" hovorí o koncepte letného turné Štefan Picúr Banyák, primáš orchestra Cigánski Diabli.

"Kultúra a gastro sú z môjho pohľadu jednými z najzasiahnutejších oblastí koronakrízy a obe momentálne potrebujú kvalitný štart na návrat do života. Taktiež aj ľuďom už určite chýba zájsť si na dobrú večeru a koncert. Teraz to naši fanúšikovia môžu mať rovno na jednom mieste a veľmi sa na nich tešíme," doplnil cimbalista Ernest Šarközi.

Speváčka a violončelistka Silvia Šarköziová dopĺňa pohľad z ďalšej perspektívy: "Ja ako žena sa najviac teším na tie krásne priestory a možnosť konečne si obliecť krásne šaty po toľkých mesiacoch strávených v teplákoch. Verím ze aj návštevníčky našich koncertov sa tejto možnosti potešia rovnako ako ja."

Jedinečné spojenie skvelej hudby a výborného jedla v kombinácii s nádhernými priestormi slovenských kaštieľov môžete zažiť na turné s príznačným názvom Cigánski Diabli v kaštieľoch - Leto 2021, ktoré štartuje už v piatok 9. júla v Bernolákove a do polovice augusta postupne navštívi ďalších päť miest voňajúcich históriou a chutným jedlom. Vstupenky sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Okrem tohto špeciálneho turné sa toto leto uskutoční aj výnimočný koncert Cigánskych Diablov s Robom Grigorovom. Spoločne sa predstavia 30. augusta na Bratislavskom hrade.

Letné koncerty Cigánskych Diablov:

9. 7. (19:00) - Theresia Chateau Kaštieľ, Bernolákovo - vstupenky
25. 7. (13:00) - RVS Kaštieľ, Studené - vstupenky
29. 7. (19:00) - Poľovnícky Kaštieľ, Palárikovo - vstupenky
7. 8. (19:00) - Csarda Aranykárasz, Vrakúň - vstupenky
8. 8. (19:00) - Hotel Gino Park Palace, Považská Bystrica - vstupenky
13. 8. (19:00) - Kaštieľ Dezasse, Jaslovské Bohunice - vstupenky

30. 8. (19:00) - Cigánski Diabli & Robo Grigorov - Vnútorné nádvorie Bratislavského hradu - vstupenky


Cigánski Diabli v kaštieľoch - Leto 2021 Zdroj: PR

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)
Foto: archív skupiny

Súvisiaci interpreti: Cigánski diabli