Britský spevák, skladateľ, producent, všestranne nadaný hudobník a raper Naughty Boy patrí k veľkým prekvapeniam posledných mesiacov. Jeho aktuálne hity bodujú na popredných priečkach svetových hitparád, a tak nie je lepší okamih na vydanie pripravovanej štúdiovky, než práve teraz.

Shahid Khan známy ako Naughty Boy sa v minulom roku objavil v slovenských rádiách so singlom Wonder, v ktorom sekundoval speváčke Emeli Sandé. Aktuálne patrí k tým žiadanejším hitom jeho pesnička La La La, ktorá sa v mnohých svetových rebríčkoch vyšplhala až na tu najvyššiu priečku. Doma v anglicku je za tento rok zatiaľ najlepšie predávaným singlom od britského umelca, čo je pre nováčika veľký úspech.

Naughty Boy práve vydáva svoj debutový album Hotel Cabana obsahujúci štrnásť pesničiek a 4 bonusy k tomu. Tento 28-ročný hudobník s pakistánskymi koreňmi si na natáčanie pozval mnoho prestížnych hostí, ktorí z albumu Hotel Cabana urobili jeden z najočakávanejších albumov tohto roka. Nachádzajú sa na ňom spoločné pesničky s Tinie Tempahom, Professorom Greenom, Edom Sheeranom, Wretch 32 alebo Wiz Khalifom. Multitalentovaný hudobník tak potvrdzuje, že jeho doterajšie úspechy nie sú len náhodou, ale že ide o nadaného umelca, ktorého čaká hviezdna hudobná kariéra.


Redakciu Hudba.sk informovala Veronika Dvorská z Universal Music.

Foto: Facebook.com/NBoyMusic

Súvisiaci interpreti: Naughty Boy