Hviezda britského producenta známeho pod pseudonymom Naughty Boy rapídne stúpa. Po tom, ako sa mu Beyoncé sama "nanominovala" na nový singel, prichádza na rad ďalšia spolupráca svetového formátu. Najnovšie remixuje druhý singel z nadchádzajúcej štúdiovky Janet Jackson.

Pomaly, ale isto sa z mena Naughty Boy stáva zapamätateľná značka. Britský producent pakistanského pôvodu predstavil hudobnému svetu Sama Smitha či Emeli Sandé, no v prípade jeho samého dlho takmer nikto nevedel, o kom je reč. Karta sa obracia najmä po tom, ako "nedotknuteľná" Beyoncé prejavila záujem podieľať sa na jeho novinke Runnin', kde sa okrem nej ozýva aj hlas nováčika Arrowa Benjamina. "Som veľmi spokojný s výsledkom piesne s Beyoncé. Píšeme si každý deň," povedal britskému denníku The Mirror umelec s vlastným menom Shahid Kahn.

Na tento úspech ďalej nadväzujeinformáciou, že dostal ponuku na remixovanie nového singla Janet Jackson z albumu Unbreakable, ktorý vyjde 2. októbra. "Začínam pracovať na skladbe, kde má Janet na featuringu Missy Elliott. Bude to masívna spolupráca a je to pre obe veľmi vzrušujúcim obdobím. Môj remix bude pre UK a už sa na stretnutie s Janet teším," pokračoval vo výpovedi pre denník Naughty Boy, pričom hovoril o singli BURNITUP!

Okrem iného sú obe spolupráce dvomi poriadnymi fackami na líco hudobnej kariéry Zayna Malika. S ním mal producent potýčku po tom, ako bývalý člen chlapčenskej skupiny One Direction zverejnil na Twitteri príspevok v znení: "Naughty Boy, ty tučný žart, prestaň sa tváriť, že sme priateľmi, nikto ťa nepozná." Hádku malo vyvolať prezrádzanie príliš veľa informácii zo strany Naughty Boya ohľadom Malikovej sólovej kariéry.


Autor: Marek Majzon
Foto: Facebook.com/NBoyMusic

Súvisiaci interpreti: Janet Jackson, Naughty Boy