Kanadský spevák The Weeknd zverejnil pieseň Earned It, ktorú nahral na soundtrack snímky Päťdesiat odtieňov sivej režisérky Sam Taylor-Johnson. Dvadsaťštyriročný rodák zo Scarborough predstavil novinku prostredníctvom lyric videa.

Na soundtracku spomínanej romantickej drámy, ktorá bude mať svetovú premiéru 11. februára na Medzinárodnom filmovom festivale Berlinale, sa bude nachádzať aj remix skladby Crazy In Love speváčky Beyoncé. Nová verzia tejto piesne zaznela aj v jednom z trailerov snímky.


The Weeknd, vlastným menom Abel Tesfaye, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2010. V nasledujúcom roku vydal tri mixtapey - House Of Balloons, Thursday a Echoes Of Silence, ktoré sa v novembri 2012 dostali do predaja spoločne ako kompilácia Trilogy. Vlani potom vydal debutovú štúdiovku Kiss Land, ktorá sa dostala na druhú priečku v americkom rebríčku Billboard 200. Pochádzajú z nej single Kiss Land, Live For (feat. Drake) alebo Wanderlust. Zatiaľ sa mu podarilo získať napríklad dve Juno Awards či nomináciu na Grammy. 

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/theweeknd 

Súvisiaci interpreti: The Weeknd