Šesťhlavý band Medial Banana a dídžejské duo Malalata sa v marci vydávajú na spoločné turné po Slovensku a Českej republike s názvom Mala Banana Tour. Fanúšikovia tak budú svedkami doposiaľ nevídaného a neslýchaného balkan beats & reggae mash-upu.

Dve známe hudobné formácie vystúpia pod jednou strechou v desiatich mestách. Hudobný projekt Malalata sa za osem rokov svojho pôsobenia na scéne stal synonymom pre jedinečnú fúziu balkánskych beatov, cigánskej muziky, mexickej cumbie a karibského reggae. Dvojica slovenských dídžejov spája tieto rytmy do osobitých setov s typickou nákazlivou energiou a stopercentným nasadením.

Ani najznámejšia slovenská reggae/dancehall kapela Medial Banana nezostane publiku nič dlžná a okrem obľúbených hitoviek naservíruje aj tracky z nedávno vydaného albumu Rockin' It. Šesťčlenná formácia počas siedmich rokov svojej existencie ponúkla tri albumy a množstvo odohraných koncertov doma aj v zahraničí, kde sa objavila po boku hviezd na Overjam Festivale, Szigete, Outlooku, ale aj na domácom Uprising festivale.


Mala Banana Tour:

3. 3. - Žilina, Kolečko
4. 3. - ČR, Brno, Fléda
5. 3. - ČR, Praha, Radlická
9. 3. - Trnava, Artklub
10. 3. - Ružomberok, Čajovňa Relax
11. 3. - Banská Bystrica, Urban Spot
12. 3. - Košice, Tabačka
17. 3. - Nitra, Nová Pekáreň
18. 3. - Bratislava, MMC
19. 3. - Trenčín, Lúč

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Sveťo Moravčík. Viac sa dozviete aj na oficiálnych stránkach medialbanana.comwww.facebook.com/MedialBanana a www.facebook.com/MALALATA.

Súvisiaci interpreti: Malalata Soundsystem, Medial Banana