Pred ôsmimi mesiacmi mal na HBO premiéru seriál The Idol. Vytvoril ju The Weeknd so Samom Levinsonom. Negatívne reakcie divákov aj kritikov viedli k jeho zrušeniu, hudba zo soundtracku však prežila. Skladba Popular, v ktorej sa spojili Madonna, The Weeknd a Playboi Carti sa stala hitom.

O znovuoživenie sa teraz pokúša zverejnenie videoklipu, ktorý mal premiéru na festivale Fortnite od 15. do 18. februára. Ostatní si na oficiálny videoklip museli počkať o pár dní dlhšie. Po troch dňoch od zverejnenia videoklipu na Youtube sa aktuálne nachádza na 11. priečke trendov v kategórii Hudba.

Vizuál zachytáva každého z troch umelcov jednotlivo v luxusnom prostredí bez toho, aby sa stretli. "Videla som diabla. Západ slnka. Na každom mieste. V každej tvári," šepká Madonna v úvode videa do kamery. Minulý mesiac, po tom, čo sa skladbe naďalej darilo v hitparádach, vyšlo EP so štyrmi ďalšími verziami piesne.

Po spolupráci s Madonnou The Weeknd dúfa, že "toto je predjedlo. Chcem len prísť do jej sveta a vytvoriť klasický album Madonny. To bol vždy môj sen." Zároveň dodal, že je na pieseň s kráľovnou popu hrdý, pretože je podľa neho práve ona dokonalou voľbou pre pieseň Popular. "Je to najväčšia popová hviezda," dodal.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)