Austrálska speváčka a skladateľka Sia zverejnila skladbu To Be Human, ktorá je súčasťou soundtracku filmu Wonder Woman. Film o komiksovej princeznej Amazoniek sa do kín dostane už 2. júna.

Štyridsaťjedenročná interpretka na piesni spolupracovala s britským spevákom Labrinthom. Zaujímavosťou je, že Sia nie je autorkou piesne. Napísali ju Florence Welch z kapely Florence and the Machine a americký skladateľ a producent Rick Nowels.


Sia Furler debutovala v roku 1997 albumom OnlySee, po ktorom nasledovali Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010), 1000 Forms Of Fear (2014) a This Is Acting (2016). V minulosti spolupracovala s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom.

Neskôr sa stala jednou z najvyhľadávanejších popových skladateliek a textárok. Ako speváčka do mainstreamu vstúpila spoluprácami s Davidom Guettom na skladbe Titanium či s raperom Flo Ridom na piesni Wild Ones. Ako spoluautorka sa podieľala na albumoch Christiny Aguilery či Kylie Minogue a zložila tiež hit Diamonds speváčky Rihanny.

Zdroj: SITA (Pitchfork.com, archív)
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Sia