Americký raper Wiz Khalifa oznámil, že jeho nová sólová štúdiovka s názvom O.N.I.F.C. vyjde nakoniec 4. decembra. Pôvodný termín vydania bol pritom 28. august, odvtedy však bol už dvakrát posunutý. Nahrávka bude obsahovať 17 skladieb s hosťami ako napríklad Pharrell, 2 Chainz, The Weeknd alebo Cam’ron.

O.N.I.F.C. je podľa magazínu Complex Music najočakávanejším albumom roka. Ako single zatiaľ Wiz Khalifa predstavil skladby Work Hard, Play Hard a Remember You.

Wiz Khalifa feat. The Weeknd - Remember You

Dvadsaťpäťročný Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza album Rolling Papers (2011), ktorý je jeho debutom vo veľkom vydavateľstve.

Okrem toho má na svojom konte album Mac & Devin Go To High School, ktorý nahral so Snoop Doggom. Raper z Pittsburghu, ktorý má na konte dve nominácie na Grammy a MTV European Music Awards, je v súčasnosti zasnúbený s modelkou, speváčkou a herečkou Amber Rose. Tá by mu mala na budúci rok porodiť ich prvého spoločného potomka.

Wiz Khalifa - Work Hard, Play Hard

Tracklist albumu Wiz Khalifa - O.N.I.F.C.: 

01 Intro 
02 Paperbond 
03 Bluffin’ 
04 Let It Go 
05 The Bluff f. Cam’ron 
06 Work Hard, Play Hard 
07 Got Everything f. Courtney Noelle 
08 Fall Asleep 
09 Time 
10 It’s Nothin f. 2 Chainz 
11 Rise Above f. Pharrell 
12 Initiation 
13 Up In It 
14 No Limit f. Planet VI & Ariez Onasis 
15 The Plan f. Juicy J 
16 Remember You f. The Weeknd 
17 Medicated

Informácie pochádzajú z webstránky www.2dopeboyz.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Dave Martin

Súvisiaci interpreti: Wiz Khalifa