Austrálska speváčka, skladateľka, herečka a modelka Natalie Imbruglia zaspieva už v utorok 28. novembra v trenčianskom Piano Clube. Bude to iba jej druhý koncert na Slovensku, premiéru mala u nás v novembri 2005 v Bratislave.

Piesne Natalie Imbruglia poznajú slovenskí fanúšikovia z vysielania snáď všetkých slovenských rozhlasových staníc. Na najvyššie priečky svetových hitparád ju katapultoval singel Torn v roku 1997 a vďaka jeho obrovskému úspechu predala viac ako sedem miliónov kusov svojho debutového albumu Left of the Middle. Album sa objavil v predaji 25. novembra, čiže len predvčerom uplynulo dvadsať rokov od jeho vydania. Výročie určite oslávi s fanúšikmi viacerými piesňami z tejto nahrávky.

Medzi jej ďalšie hity patria napríklad piesne Big Mistake, Smoke, That Day, Wrong Impression, Shiver a tiež vydarené aktuálne covery mužských umelcov vydané na albume Male (2015) spracované žensky, elegantne a s veľkým nadhľadom do štýlových akustických verzií (napr. Instant Crush od Daft Punk, Cannonball Damiena Ricea, Friday I'm in Love od The Cure či Only Love Can Break Your Heart Neila Younga).


Natalie Imbruglia doteraz vydala päť albumov a jednu výberovku singlov. Je známa svojou pracovitosťou vo viacerých umeleckých oblastiach. V mladosti začínala hereckú kariéru v seriáli Neighbours, neskôr hrala v niekoľkých filmoch (napr. Johnny English a Underdogs). Vďaka pôsobivému zjavu sa dostala do televíznych reklám známej kozmetickej značky. Okrem umenia sa venuje charite, je označovaná za aktívnu filantropku.

V utorok 28. novembra Natalie predstaví svoj aktuálny koncertný program so svojou skupinou v trenčianskom Piano Clube - príjemnom priestore s kvalitnou akustikou. Posledné vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. Okrem Trenčína speváčka vystúpi aj 30. novembra v pražskom klube SaSaZu.


Vstupenky:  Predpredaj.sk

Facebook event

Redakciu Hudba.sk informovala Bibiána Grebeňová Šedivá, PR manažérka usporiadateľskej Agentúry KVAS.

Foto: Facebook.com/natalieimbruglia

Súvisiaci interpreti: Natalie Imbruglia