Ďalšia skladba, ktorá je súčasťou soundtracku k filmu Veľký Gatsby, mala svoju premiéru. Mark Ronson, producent druhého albumu speváčky Amy Winehouse, predstavil cover piesne Back To Black prvýkrát v plnej dĺžke vo vysielaní svojho rádia. Názory fanúšikov na toto prevedenie sa však rozchádzajú.

Po Lane Del Rey, The xx či Florence and The Machine, mala v piatok svoju premiéru aj spolupráca R&B divy Beyoncé s raperom André 3000 z dua Outkast. Spoločne sa zamerali na jeden z hitov pred dvomi rokmi zosnulej speváčky Amy Winehouse. "Je to nádherná interpretácia našej skladby," povedal Mark Ronson vo vysielaní svojho internetového rádia Eastvillageradio.com, ktoré pieseň odpremiérovalo. Ronson je nielen producentom druhého albumu, ktorý priniesol speváčke nezvládateľnú slávu, ale tiež aj spoluautorom textu piesne. "Som polichotený a poctený. Viem, že Amy by bola tiež," dodal v závere skladby.

Fanúšikovia však nie sú až takí spokojní. V komentároch na Soundcloude či Youtube, kde je úsek z rádia zverejnený, pridávajú komentáre ako "Hrozné", "Amy bola lepšia", "Nič sa nevyrovná Amy", či dokonca "Toto je hnus". Nájdu sa však aj takí, ktorí Beyoncé obhajujú a pochvalu utrúsia aj Andrému.


Zdroj: The Sun, Digitalspy.co.uk
Foto: El-Essawy/Invision | AP Photo/Steven Governo

Súvisiaci interpreti: Amy Winehouse, Beyoncé